Saha Urang?

Foshan Areffa Industry Co., Ltd. diadegkeun dina 2003 sareng ayana di Xiqiao Tourist Resort, Distrik Nanhai, Foshan, Propinsi Guangdong.pabrik urang nyertakeun wewengkon sabudeureun 6.000 méter pasagi.Dina 2020, kami dipeunteun salaku perusahaan téknologi tinggi nasional.

Urang nawiskeun hiji-eureun layanan ti desain produk, pabrik nepi ka jualan.Urang utamana ngahasilkeun produk kaasup outdoor tilepan samet, outdoor tilepan tabel, tilepan rak, grills barbecue, tas balanja, tas kasual, jsb Loba produk urang meunang panghargaan desain di Jepang tur lulus ISO9001 sarta sistem sertifikasi kualitas SGS.Pikeun leuwih ti 20 taun pangwangunan, urang salawasna taat kana konsép "Inovasi jeung Syukur", sarta narékahan pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur nu disambut ku konsumén sakuliah dunya.Kami mitra sareng merek anu terkenal di dunya.

Taun Pangalaman

+

Wewengkon Pabrik

+

Honors jeung Sertipikat

+

Sederhana tapi henteu sederhana, éta mangrupikeun persepsi seueur jalma ngeunaan kahirupan.

Konsep brand

A reffa salawasna taat kana pamanggih "nyederhanakeun tina jalan", sabab "nyederhanakeun" nyaeta "jalan", nu ngawengku megatkeun watesan tradisional jeung gancang jadi hiji merk eye-catching di imah jeung di mancanagara.

ngeunaan-ikon (1)

Dina rupa-rupa pasar, Areffa henteu unik, tapi béda.Nalika Areffa naékkeun laju pangwangunan di sakuliah nagara, éta ogé keukeuh pikeun ngajaga budaya perusahaan sorangan.Salian mawa produk basajan tur geulis ka sakuliah nagara, Areffa ogé mawa kabebasan Roh sumebar ka mana-mana.Pikeun jalma ngora, aranjeunna langkung hoyong janten protagonis sareng jalma bébas tibatan kapraktisan produk.

ngeunaan-ikon (2)

Dina hal strategi merek, Areffa ogé ngalakukeun sabalikna.Inti nyata merek Areffa nyaéta ngajantenkeun langkung seueur jalma anu resep kémping janten komunikator merek, tinimbang iklan anu kaku.Areffa henteu ngajual perabot, Areffa ngawangun mode hirup anu gratis sareng santai pikeun anjeun.

ngeunaan-ikon (3)

Strategi unik Areffa ngadopsi modél merek terpadu, nyaéta, éta gaduh saluran merek, desain, manufaktur sareng penjualan sorangan.Dina kaunggulan ieu, Areffa terus nyoba jeung innovating, ngan nyieun produk leuwih berharga jeung merek boga pangaruh.

Ayeuna, urang ngawangun brand urang sorangan.Upami anjeun milari perusahaan anu ngahargaan kualitas sareng jasa, kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

pameran (7)
pameran (3)
pameran (1)
pameran (5)
pameran (2)
pameran (6)
pameran (4)
pameran (9)

Filsafat Usaha

Kémping mangrupikeun usaha spiritual, sanés kanikmatan material anu lengkep.Janten ti mimiti, Areffa nyandak jalan anu sanés, mutuskeun pikeun nangtung di sisi "mayoritas jalma" sareng ngabales kahoyong jalma-jalma di sakumna dunya pikeun alam: aranjeunna gaduh rupa-rupa impian sareng aspirasi.

Areffa ngaharepkeun ningkatkeun kahirupan kémping sareng kualitas kahirupan sapopoé di bumi.

Dina poé mimiti kémping, produk outdoor éta biasana sadia pikeun sababaraha anu bisa mampuh aranjeunna.Nu campers tradisional utamana outdoor mountaineering jeung hiking enthusiasts, tapi ayeuna leuwih anu pamaké imah, sabab salila maranéhanana kaluar pikeun ngarasakeun outdoor, kanopi, korsi jeung meja jati bisa disebut kémping..

Korsi Arefffa, anjeun tiasa nempatkeun kana pangajaran pikeun bacaan, atanapi dina alcove pangkeng.

Méja Areffa, anjeun tiasa nempatkeun kana balkon kanggo nginum tea sareng berjemur di panonpoé, tiasa narilep nalika disimpen, sareng gampang disimpen di bumi,

Produk-produk Areffa ogé mangrupikeun jati bumi.

Henteu aya kakurangan produk luar, tapi pikiran anu hipu.

Sertipikat

sertipikat (10)
sertipikat (11)
sertipikat (2)
sertipikat (4)
sertipikat (5)

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube