20 Taun Manufaktur Jero-Rooted Ngan High-Ahir Luar Produk

pangalusna sellers

prosés pangalusna

Wengkuan operasi

Paling profésional

hirup MIRAMAR

Paling cara pikeun nyimpen

miramar

titik reys

Foshan Areffa Industry Co., Ltd. diadegkeun dina 2003 sareng ayana di Xiqiao Tourist Resort, Distrik Nanhai, Foshan, Propinsi Guangdong.pabrik urang nyertakeun wewengkon sabudeureun 6.000 méter pasagi.Dina 2020, kami dipeunteun salaku perusahaan téknologi tinggi nasional.Urang nawiskeun hiji-eureun layanan ti desain produk, pabrik nepi ka jualan.Urang utamana ngahasilkeun produk kaasup outdoor korsi tilepan, outdoor tabel tilepan, tilepan rak, grills barbecue, tas balanja, tas kasual, jsb.

Sertipikat

ngajalajah leuwih

sertipikat (10)
sertipikat (11)
sertipikat (2)
sertipikat (4)
sertipikat (5)

Produk Diulas

ngajalajah leuwih

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube