korsi tilepan serat karbon lightweight Areffa - kakuatan unparalleled jeung stabilitas

Katerangan pondok:

Léngkah kana dunya kakuatan sareng stabilitas anu teu aya tandinganna sareng Kursi Lipat Serat Karbon revolusioner kami - Runtuyan Ringan, produk anu luar biasa ieu ngagabungkeun téknologi canggih sareng desain anu luar biasa pikeun nyiptakeun korsi anu unik, henteu paduli naon anjeun sering ngumbara, enthusiast outdoor, atawa ngan pilari solusi seating sampurna pikeun imah anjeun, korsi ieu pasti ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Konsep desain korsi kémping luar séri serat karbon didasarkeun kana "méwahan cahaya sareng minimalis", tujuanana pikeun sampurna ngahijikeun alam sareng perbaikan.Dijieunna tina serat karbon, korsi ieu henteu ngan hampang sareng awét, tapi ogé nawiskeun kakuatan sareng stabilitas.Dina waktos anu sami, éta ngadopsi desain penampilan anu sederhana, nengetan detil sareng tékstur, sareng nunjukkeun karajinan kualitas luhur sareng gaya desain.Naha éta téh kémping outdoor, piknik, atawa kagiatan outdoor, runtuyan serat karbon tina korsi kémping outdoor bisa nyadiakeun Anjeun sareng pangalaman seating nyaman jeung aman, sahingga anjeun ngarasakeun waktu sésana sayah sareng nyaman di lingkungan alam.

ciri

Lawon CORDURA anu diimpor ti Koréa Kidul nyaéta bahan lawon korsi anu berkualitas luhur.Cai mibanda ciri di handap ieu:

Kakuatan jeung kateguhan:
lawon CORDURA dijieunna tina serat husus pikeun abrasion alus teuing jeung lalawanan cimata.Naha éta dianggo sapopoé atanapi ngalaman sababaraha lingkungan anu parah, éta tiasa ngajaga umur jasa anu panjang.
LEMES TO THE TOUCH Kain CORDURA kuat pisan sareng lemes nalika dirampa, janten anjeun henteu ngaraos iritasi atanapi ngarareunah, tapi nikmati perjalanan anu nyaman.

ringan:
Dibandingkeun sareng bahan lawon korsi tradisional, lawon CORDURA relatif hampang.Bisa nyegah lawon korsi tina nambahkeun hiji beungbeurat tambahan sarta ngajaga numpak nyaman.

Warna stabil:
Kain CORDURA dirawat khusus, warnana stabil sareng henteu gampang luntur.Warna vibrant tetep euweuh urusan sabaraha kali eta dikumbah jeung dipaké.

PERAWATAN MUDAH:
lawon CORDURA gampang miara.Gampang cuci sareng pangropéa tiasa waé.

korsi bulan ultra-cahaya (1)

fitur produk

craftsmanship taliti bisa reflected dina ujung lawon korsi.The flatness na tightness tina flange lawon korsi bakal mawa loba kejutan ka anjeun anu resep rinci.Unggal detil parantos diurus supados ujung-ujung lawon korsi katingali rapih sareng rapih.Naha anjeun nyabak atanapi niténan, anjeun bakal ngaraos kaéndahan sareng tékstur anu dibawa ku karajinan anu saé ieu, ngajantenkeun kémping di luar atanapi waktos luang anjeun langkung pikaresepeun sareng nyaman dianggo.

Lawon karbon diimpor ti Toray Jepang dipaké dina bracket korsi ieu ngandung leuwih ti 90% karbon, boga kapadetan lemah sareng henteu kujang, sarta bisa tahan suhu ultra-luhur dina lingkungan non-pangoksidasi.Pigura korsi adopts design fancy hideung, nu fashionable tur elegan, sarta boga ciri ultra-lampu jeung stabil, sarta ogé boga lalawanan kacapean alus.Rojongan korsi ieu tiasa dianggo biasana dina suhu luar antara -10 ° C sareng +50 ° C, tapi punten ulah aya paparan anu berkepanjangan ka sinar panonpoé sareng ibun.

korsi bulan ultra-cahaya (2)
korsi bulan ultra-cahaya (3)

kauntungan produk

Pigura korsi ngaitkeun plastik teuas hiji-sapotong boga loba kaunggulan:
1. Desain ngajadikeun struktur sakabéh pisan kuat tur stabil, sanggup withstanding beurat tinggi na tekanan.Ieu ngandung harti yén anjeun bisa diuk comfortably dina korsi tanpa salempang ngeunaan kapasitas beban na instability.
2. Prosés manufaktur pigura korsi ngaitkeun plastik teuas hiji-sapotong ngajadikeun eta leuwih awét sarta teguh.Dibandingkeun sareng pigura korsi splicing tradisional, desain hiji-sapotong ngurangan lumangsungna masalah umum kayaning loosening sarta megatkeun.
Desain ngaitkeun palastik teuas terpadu pigura korsi mangrupakeun pilihan dipercaya jeung beban-bearing, nu bisa nyadiakeun pangalaman tunggang stabil sarta nyaman.Naha dianggo di jero ruangan atanapi kémping di luar, pigura korsi ieu nyumponan kabutuhan anjeun pikeun kaamanan sareng kateguhan.

korsi bulan ultra-cahaya (4)

Desain bungkus-sabudeureun korsi sakabéh bener bisa ningkatkeun kanyamanan di tukang.Desain na ngamungkinkeun korsi pikeun nyocogkeun kurva cangkéng, nyadiakeun rojongan hadé tur stabilitas, ku kituna diuk pikeun lila moal ngarasa capé.Dina waktos anu sami, desain ieu ogé tiasa ngamungkinkeun awak bersantai sareng ngaleupaskeun langkung saé, ngajantenkeun jalma langkung alami sareng nyaman.Nalika nyayogikeun kanyamanan, korsi sapertos kitu ogé tiasa masihan jalma pangalaman damel sareng istirahat anu langkung saé.

Kauntungannana korsi ieu téh nya éta ngabogaan volume gudang leutik tur teu nyandak up loba spasi, jadi eta cocog pisan pikeun mawa nalika kémping ker.Kusabab tilepan pikeun gampang disimpen dina ransel atanapi batang kendaraan anjeun, éta gampang dibawa.Naha anjeun badé kémping jarak jauh atanapi kagiatan luar pondok, korsi ieu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan pangalaman seating anu nyaman di alam liar.

korsi bulan ultra-cahaya (5)
korsi bulan ultra-cahaya (6)

Ukuran produk dimekarkeun

korsi bulan ultra-cahaya (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube