Pangadeg urang

Bapak Jimmy Leung, pangadegna, gaduh pangalaman 43 taun dina manufaktur pabrik sareng parantos janten proprietor tunggal pabrik salami 36 taun.

Ti 1980 dugi ka 1984, anjeunna damel salaku insinyur di Hong Kong Crown Asia Watch Group sareng Hong Kong Golden Crown Watch Manufacturing Co., Ltd.

Ti 1984 dugi ka 1986, anjeunna ngadegkeun Hong Kong Hip Shing Watch Co., Ltd. sareng Shenzhen Onway Watch Manufacturing Factory.

Taun 1986, anjeunna ngadegkeun Hong Kong Onway Watch Metal Co., Ltd. sareng Foshan Nanhai Onway Watch Industry Co., Ltd.

Dina awal 2000, anjeunna mimiti ngembangkeun parabot tilepan outdoor sarta geus gawé bareng jeung merek well-dipikawanoh di loba nagara.

Anjeunna teras ngadegkeun Foshan Areffa Industry Co., Ltd di 2003 sareng ngaluncurkeun merek luar ruangan Areffa di 2021.

Areffa mangrupikeun produsén jam tangan sareng jati lipat luar kalayan pangalaman langkung ti 20 taun.Urang geus exporting kualitas luhur produk kémping outdoor dimekarkeun tur dipaténkeun ku sorangan ka nagara deungeun, kaasup Koréa Kidul, Jepang, Éropa jeung sajabana

Salaku pasar robah, tinimbang reminding jalma kasampak dina waktu, pangadeg urang - Bapak Jimmy Leung mutuskeun pikeun nyieun hiji merk nu ngabejaan jalma mun nilai jeung ngarasakeun waktu.Kagiatan kémping téh interaksi sosial anyar jeung gaya hirup pikeun padumuk kota bersantai diri, ngadeukeutan ka alam, sarta ngarasakeun hirup Resort-gaya.

Nalika ngembangkeun sareng ngahasilkeun jati lipat pikeun merek anu kasohor di dunya, Mr. Jimmy Leung narékahan pikeun ngahasilkeun produk jati lipat anu berkualitas luhur pikeun warga lokal.Ku alatan éta, anjeunna devoted dirina pikeun ngawangun brand - Areffa, sarta ditangtukeun pikeun jadi Cina high-end brand kémping outdoor.

Carita merek (2)

Kamekaran merek

Areffa diadegkeun di Foshan, Cina dina 2021.

Produkna kalebet: tenda, kanopi, kemah, korsi lipat, méja lipat, ranjang lipat, rak lipat, grill barbecue, jsb.

Pangwangunan Brand (1)

Pilihan kualitas luhur urang jeung karajinan exquisite geus meunang pujian lega tur cinta ti konsumén.

Pangwangunan Brand (2)

Unggal screw leutik sampurna terpadu kana komposisi unggal komponén.Karajinan anu hipu sareng endah tiasa nahan panilitian waktos.

Pangwangunan Brand (3)

Produk urang diversified dina gaya, lightweight acan stabil, basajan acan fashionable, sarta minuhan kaperluan konsumén béda.

Kalayan R&D kontinyu sareng inovasi tim desain senior, urang ayeuna gaduh 38 produk anu dipaténkeun, sareng dikembangkeun janten merek luar ruangan luhur di Cina anu ngahijikeun R&D, produksi, desain, penjualan sareng jasa kana perusahaan skala téknologi tinggi.

Standar merek

Kami ngahargaan kualitas bahan baku sareng gaya desain fungsional.Sadaya produk masihan prioritas kana bahan alami: 1. Jati Burma ti leuweung parawan;2. awi alam heubeul leuwih ti 5 taun, jsb Ti sumber bahan baku pikeun manufaktur saterusna sarta molding bahan baku, urang mastikeun ngadalikeun nurutkeun syarat ngayakeun urang, mariksa produk semi-rengse, sarta mariksa produk rengse.

Kami taliti dina unggal jéntré prosés, unggal screw, unggal pilihan bahan, sareng unggal momen waktos.Kalayan sumanget karajinan sareng wirausaha, urang sepenuh hati ngagosok produk urang sareng leres-leres narékahan pikeun kaunggulan.

Kami sadar pisan kana pentingna kualitas produk sareng fungsionalitas pikeun merek, sareng keukeuh fokus kana kualitas luhur sareng desain asli.Karajinan anu saé digabungkeun sareng desain fungsional anu unik ngandung gaya anu unik anu ngajantenkeun para nasabah urang sugema sareng santai.

Konsep brand

Karya alus anu wijaksana tur bisa komunikasi jeung jalma.

Areffa keukeuh kana inovasi jeung syukur.

Produk-produk kualitas luhur Areffa ogé nyumponan ngungudag sadayana pikeun kahirupan luang.

Areffa tetep nyobian sareng berinovasi, ngan ukur ngadamel produk anu langkung ajén sareng merek anu gaduh pangaruh.

Areffa ngarepkeun hiji dinten janten pelopor dina industri jati luar.

Carita merek (8)

Ti Jalan Agung ka Sederhana

Urang keukeuh kana inovasi jeung syukur.Produk kualitas luhur urang ogé minuhan ngungudag dulur urang tina kahirupan luang.

Ngaliwatan uji coba sareng inovasi anu terus-terusan, kami narékahan pikeun nyiptakeun merek anu gaduh pangaruh sareng ngadamel produk kami kalayan nilai anu langkung luhur.

Kami ngarepkeun janten pelopor dina industri perabot luar.

Kesederhanaan mangrupikeun persepsi urang ngeunaan kahirupan.Produk anu saé kedah ngadorong pamikiran sareng tiasa ngajantenkeun pangguna bagja sareng santai.

Kami geus salawasna taat kana pamanggih kesederhanaan, sarta bakal neruskeun ngarancang produk nu minuhan kabutuhan konsumen di leuwih wewengkon.

Kami komitmen pikeun megatkeun watesan tradisi.Sanajan urang teu ngan hiji di pasar, tapi urang narékahan pikeun jadi béda m.

Nalika urang ningkatkeun laju pangwangunan di sakuliah nagara, urang ogé keukeuh pikeun ngajaga budaya perusahaan urang sorangan.

Salian nyangking produk anu sederhana sareng éndah ka dunya, kami ogé hoyong nyebarkeun sumanget kabébasan dimana-mana.

Pikeun jalma modéren, aranjeunna langkung resep janten protagonis sareng agén bébas tibatan ngagunakeun produk.

Visi Brand

Kémping mangrupikeun kanikmatan, ngungudag spiritual, sareng kahayang jalma pikeun alam.

Urang ngaharepkeun pikeun mawa jalma ngadeukeutan ka alam, ngawangun sambungan antara jalma jeung jalma, sarta hubungan antara jalma jeung kahirupan ngaliwatan kémping.

Candak peralatan kémping portabel kami pikeun ngajauhan hiruk-pikuk kota sareng ngajalajah pangalaman gaya anu béda.

Di alam, anjeun tiasa ngaraosan angin sareng hujan, ningali gunung sareng walungan, atanapi ngadangukeun nyanyian bir

Carita merek (9)

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube