FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

B: Dupi éta pabrik?

A: Kami jualan langsung ti sumber pabrik kuat.Perusahaan ngagaduhan langkung ti 100 karyawan sareng kaluaran taunan langkung ti 2 juta sét.Ayeuna, urang gaduh bengkel ngolah mesin, bengkel perakitan, bengkel jahit, jabatan bungkusan, jabatan pamariksaan kualitas, departemén perdagangan asing, jsb departemén sareng tim R&D profésional.

B: Naha produkna ngagaduhan patén?

A: Areffa boga leuwih ti 50 produk dipaténkeun di Cina.

B: Dupi abdi tiasa nyandak sampel?

A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun layanan proofing nurutkeun pangabutuh customer.

B: Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

A: Sumuhun, urang merlukeun kuantitas urutan minimum pikeun sakabéh pesenan internasional, mangga ngahubungan kami lamun hayang nyaho kuantitas husus, hatur nuhun.

B: Dupi abdi tiasa ngalakukeun OEM?

A: Sumuhun, urang boga tim design profésional kalayan 20 taun profésional tinggi-tungtung pangalaman manufaktur.Kuring bakal tanggung jawab nempatkeun labél anjeun dina éta

B: Dupi abdi tiasa ODM?

A: Leres, urang gaduh tim R&D profésional pikeun damel sareng anjeun pikeun ngarancang produk anu anjeun pikahoyong.

B: Naha mungkin pikeun ngolah sampel?

A: Leres, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun conto sareng kami bakal ngolah sareng ngahasilkeun aranjeunna pikeun anjeun.

B: Dupi éta tiasa grosir di stock?

A: Sumuhun, pabrik sells barang di stock, jadi Anjeun bisa beristirahat assured yén suplai geus cukup jeung stock geus sadia dina harga nguntungkeun.

B: Dupi abdi tiasa nyadiakeun barang sakuliah wates?

A: Leres, kami nyayogikeun produk ngalangkungan platform domestik sareng luar negeri.Seueur modél anu laris dijual saé di Jepang, Koréa Kidul, Eropa sareng Amérika Serikat.Kami gaduh inventaris anu cekap sareng tiasa dikirim langsung tina stok.

B: Naon metode pamayaran anjeun nampi?

A: Anjeun tiasa mayar ka rekening bank kami: 30% deposit sateuacanna jeung 70% kasaimbangan ngalawan salinan bil of lading.

B: Dupi kualitas dijamin?

A: Sumuhun, pabrik urang utamana manufactures produk high-end kalawan inspeksi kualitas ketat nurutkeun standar internasional.Saban komponén dipariksa lengkep.

B: Naha anjeun tiasa mastikeun yén produk dikirimkeun dina bungkusan luar anu aman?

A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur, bungkusan profésional sarta sarat bungkusan non-standar bisa jadi kudu mayar tambahan.

B: Aya loba produk sarupa dina pasaran.Naon kaunggulan anjeun?

A: produk Areffa boga jaminan sapuluh taun.Kami ngagaduhan tim R&D profésional kalayan pangalaman 20 taun.Rupa-rupa korsi lipat tabung bentuk khusus serat karbon Areffa mangrupikeun peluncuran munggaran di dunya.Kusabab aranjeunna populer pisan di pasar, aranjeunna terus dijual.Sadaya produk urang réngsé di pabrik urang sorangan ti R&D, bahan baku, pamrosésan jeung produksi, sarta aranjeunna sadayana produk dipaténkeun.Pabrik ngawasaan kualitas bahan baku, ka inspeksi pinuh produk semi-rengse, ka produksi ku teknisi profésional kalayan leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina unggal hambalan produksi, sarta ahirna ka inspeksi pinuh produk rengse.

Henteu masalah naon aspék anu urang laksanakeun, urang ngalakukeun anu pangsaéna.Ngalangkungan standar industri internasional sareng nasional.


  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube