Areffa exquisite kémping méja--awét sarta dibabawa, portabel outdoor kémping méja

Katerangan pondok:

Anu ngabédakeun méja kémping canggih urang nyaéta fitur masak anu inovatif.tabél hadir kalawan luhur removable dirancang husus nu bisa disimpen dina luhureun kompor IGT, ngarobahna kana permukaan masak merenah.Anjeun tiasa nyiapkeun tuangeun anu enak di tempat kemah anjeun tanpa peryogi alat masak anu ageung.Ieu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun anu resep kaéndahan alam nalika masak di luar.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

pedaran produk

Méja lipet anu hampang ieu mangrupikeun méja tingkat éntri anu idéal dina nilai anu saé.

Méja dirancang pikeun gampang narilep sareng dibuka pikeun gampang dibawa sareng neundeun.Kalayan kapasitas beban anu lancar, éta tiasa ngadukung barang-barang anu dianggo sapopoé.Tabletop nyaéta papan jati salaku bahan luhur, anu ngagaduhan daya tahan sareng estetika anu saé, sareng tiasa gampang adaptasi kana sababaraha gaya hiasan.Papan jati ogé mibanda fungsi gerak bébas, anu bisa digerakkeun kalawan bébas luyu jeung kabutuhan.

Desain pigura tabel leuwih bebas sarta bisa gampang digabungkeun jeung produk periferal IGT.Numutkeun kaperluan sarta sarat spasi, tabél bisa digabungkeun jeung produk IGT séjén (1-Unit hob, 1-Unit kompor) pikeun ngahontal kombinasi pribadi, nu bisa adaptasi jeung skenario pamakéan béda jeung kabutuhan.

Méja Kombinasi Papan Jati IGT (1)

Naha Milih Kami

Pigura méja diwangun ku dua bagian, pigura alloy aluminium sarta sisi stainless steel pondok.Pigura alloy aluminium hampang sareng kuat, nyayogikeun pangrojong anu stabil pikeun méja.Sisi pondok stainless steel masihan méja kakuatan tambahan sareng daya tahan.Duanana bahan henteu gampang karat, sareng pigura méja dirancang sacara saksama pikeun stabil sareng dipercaya.Kapasitas beban-bearing maksimum nyaéta 20 kg, anu cocog pikeun nempatkeun rupa-rupa barang.Idéal pikeun kémping outdoor, kantor imah, wewengkon ulikan, atawa lokasi komérsial.

Méja Kombinasi Papan Jati IGT (2)

Méja desain ieu adopts desain U ngawangun keur suku méja, nu bisa mastikeun yén tabél ieu merata stressed sarta nyegah tabél ti tipping leuwih.Sajaba ti éta, non-dieunakeun hampang suku dipasang dina tungtung suku tina méja, nu bisa mastikeun yén tabél ieu disimpen pageuh dina taneuh sarta henteu gampang ngageser, sahingga nyieun tabél leuwih stabil.

Pigura desktop sareng suku méja mangrupikeun struktur dukungan segitiga, dikonci ku ngaitkeun stainless steel, sareng dukunganna langkung stabil sareng teguh

Méja Kombinasi Papan Jati IGT (3)
Méja Kombinasi Papan Jati IGT (4)

Méja dijieunna tina 6 lembar jati Burma, mulus digosok, greasy jeung ngagurilap, sisikian kai alam unik, teu gampang deform, serangga-bukti, tahan korosi, papan jati bisa dipindahkeun kalawan bébas, nalika mindahkeun 2 lembar jati Burma. , éta bisa nampung 1 1 unit Kompor;nalika mindahkeun 4 buah jati Burma, nampung 2 kompor 1-unit.

Méja ieu dilengkepan kantong luar pikeun neundeun, anu cocog pikeun neundeun sareng perjalanan langkung saé

Méja Kombinasi Papan Jati IGT (5)
Méja Kombinasi Papan Jati IGT (6)

Ukuran produk

Méja Kombinasi Papan Jati IGT (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube