Meja Luar Retractable Kualitas Tinggi Areffa - Mangpaatkeun rohangan luar anjeun, gampang dibawa sareng gampang dianggo.

Katerangan pondok:

Naha anjeun resep nyéépkeun waktos di luar?Naha di buruan tukang, patio atanapi taman?Lamun kitu, urang boga produk sampurna pikeun maksimalkeun pungsi pangalaman outdoor anjeun sarta nyieun spasi serbaguna pikeun rupa-rupa kagiatan.Meja outdoor retractable kualitas luhur kami dirancang pikeun bisa dibabawa, serbaguna sarta gampang ngagunakeun, bringing genah tur fungsionalitas kana spasi outdoor Anjeun.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

pedaran produk

Meja serat karbon luar anu hampang + kombinasi kabinét dapur serat karbon mangrupikeun dapur anu fungsional anu nyayogikeun genah sareng kanyamanan pikeun masak luar.Desain na diideuan ku lightness jeung durability tina bahan serat karbon, nu bisa gampang dipindahkeun sarta dibawa.

Ruang tabletop berehan, nyayogikeun seueur rohangan pikeun masak sareng nyiapkeun tuangeun.Naha motong sayuran, ngarobah panekuk, atanapi nyimpen alat masak, éta moal rame.Alumunium alloy hideung-diperlakukeun luhureun méja téh gampang pikeun ngabersihan jeung teu ninggalkeun noda dahareun gampang.

Kabinet dapur serat karbon nyayogikeun ruang panyimpen anu ageung.Anjeun tiasa nyimpen sagala jinis botol condiment, pot, utensils jeung bahan, jeung sajabana, tetep méja anjeun beresih jeung diatur nalika masak.Sumawona, daya tahan tina bahan tripod serat karbon mastikeun stabilitas kabinet sareng henteu gampang ruksak ku korosi di lingkungan dapur.

Sajaba ti luhur tabel lega sarta gudang, fitur séjén tina kombinasi ieu téh nya éta bisa gampang dipindahkeun.Beurat hampang tina bahan serat karbon ngajadikeun sakabeh kombinasi gampang pisan pikeun mindahkeun, sareng tiasa ngalih ka posisi naon waé di luar atanapi di jero rohangan anu dipikahoyong.Ieu nyayogikeun kalenturan sareng genah anu langkung ageung pikeun masak luar.

LZC_7035
LZC_9687
LZC_9707

Naha éta mangrupa barbecue outdoor, kémping outdoor atawa gathering kulawarga, éta bisa mawa anjeun pangalaman masak merenah tur nyaman.

Capture Hiji Katalog (1)
Capture Hiji Katalog (2)

Méja jeung cabinets dapur bisa digabungkeun bebas , sarta bisa diwangun kana bentuk katuhu-sudut atawa bentuk extension lempeng-garis.Operasi anu basajan tur merenah, sarta éta stabil sarta datar sanggeus assembly

Méja

méja serat karbon, dewan tabel alloy aluminium bisa dipindahkeun di will, anjeun tiasa mindahkeun 2 dewan aluminium pikeun ngawangun 1-Unit IGT kompor rak, sarta 1-Unit IGT kompor bisa dipaké dina pigura, nu merenah pikeun neundeun jeung masak

Item leutik bisa ngagantung di sisi méja rék dilegakeun spasi pamakéan, sarta item nu disimpen dina kategori pikeun ngajaga desktop beresih jeung tartib.

Capture Hiji Katalog (3)

Item leutik bisa ngagantung di sisi méja rék dilegakeun spasi pamakéan, sarta item nu disimpen dina kategori pikeun ngajaga desktop beresih jeung tartib.

Lapisan handap méja dibereskeun ku lawon bolong 600G sareng bracket serat karbon, anu tiasa nyimpen barang-barang anu hampang, nyimpen barang-barang anu lumayan, sareng janten merenah pikeun nyandak sareng nempatkeun.

Capture Hiji Katalog (4)
Capture Hiji Katalog (5)

Kabinet

Kabinet dijieunna tina lawon 600D, teu bau, teu luntur, teu gampang mun teu ngagem

Aya rohangan panyimpen anu lega dina kabinet dapur, rohangan tilu lapis, sareng lapisan barang henteu pabalatak.

Aya kantong bolong leutik di sisi kabinét dapur, anu tiasa nempatkeun barang-barang alit sareng ngamangpaatkeun rohangan sadayana.

Capture Hiji Katalog (6)
Capture Hiji Katalog (7)
Capture Hiji Katalog (8)

Ukuran produk

Capture Hiji Katalog (9)
Capture Hiji Katalog (10)

Volume gudang leutik, gampang dibawa

Capture Hiji Katalog (11)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube