méja kémping multifungsi Areffa - pilihan sampurna pikeun ker

Katerangan pondok:

Lamun datang ka makan outdoor, ngabogaan gear katuhu téh krusial, boh pikeun acara indoor kawas pihak, barbecues, atawa salaku spasi gawé tambahan.

Desain sleek, minimalis blends seamlessly kana lingkungan mana wae, sahingga sapotong serbaguna tina jati nu bisa dipaké dina rupa-rupa situasi.

Méja kémping multifungsi Areffa dirancang pikeun kabutuhan luar anjeun, nawiskeun genah, daya tahan sareng fungsionalitas.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

pedaran produk

IGT Awi Table mangrupa sapotong pikaresepeun tur fungsional jati

Méja anu tiasa dicabut:
Méja Awi IGT dilengkepan ku papan awi anu tiasa dicabut anu tiasa ningkatkeun daérah anu tiasa dianggo dina méja upami diperyogikeun.Ieu merenah pikeun maranéhanana anu merlukeun leuwih spasi pikeun digawé atawa dahar.

Ningkatkeun daérah anu tiasa dianggo dina luhureun méja: Ku ngalegaan luhureun méja, méja awi IGT tiasa ningkatkeun daérah anu tiasa dianggo dina luhureun méja, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun barang-barang anu langkung saé, naha éta damel dokumén atanapi peralatan makan.

Méja Bambu Top Datar:
Top meja awi datar pikeun nyegah barang tipping leuwih.

Méja Stabil sareng Teguh:
Méja awi IGT dijieunna tina bahan awi kualitas luhur, nu boga stabilitas alus teuing jeung durability.Ieu ngandung harti yén éta téh bisa nahan beban beurat tanpa ambruk atawa deforming.

Beban-bearing nepi ka 50KG:Méja awi IGT boga kapasitas beban-bearing alus teuing, jeung kapasitas beban-bearing maksimum ngahontal 50KG.

Méja IGT Multifungsi (1)
Méja IGT Multifungsi (2)

Bahan papan méja ieu nyaéta awi alam, kai sareng awi, sareng luhureun méja warna awi asli

Warna alami:
Warna awi kai awi pisan alami, anu tiasa nambihan kaéndahan hiasan interior.

permukaan lemes:
Beungeut dewan méja digosok halus, lemes pisan sareng nyaman pikeun dirampa.

Kokoh, awét sareng tahan ngagem: Kai awi gaduh karasa tinggi sareng résistansi ngagem, henteu gampang goresan sareng ruksak, sareng umur jasa anu panjang.

Teu gampang deformasi:
Awi kai boga ciri stabil, teu kapangaruhan ku parobahan asor, sarta teu gampang deform, rengat atawa ngabengkokkeun.

Insect-proof and mildew-proof: Kai awi boga sipat anti serangga jeung mildew-proof alami, sarta teu gampang diserang ku serangga jeung kapang.

Pamakéan sareng pangropéa méja: Hindarkeun ngagunakeun zat dumasar-alkohol nalika ngabersihkeun, anjeun tiasa nganggo kaén beueus anu lembut pikeun ngusap sacara lembut.Nalika nempatkeun barang-barang suhu luhur, punten nempatkeun pad insulasi termal dina méja supados henteu ngaduruk papan awi.Coba ulah kontak langsung antara item panas jeung desktop.

Naha Milih Kami

Desktop mobile, handapeun papan awi dibereskeun sareng pin stainless steel, desktop dikonci, desktop henteu geser, sareng aman dianggo.

Muka konci sareng ngalereskeun gampang dioperasikeun, gampang narik pin kartu, desktop tiasa ngageser, pindah ka posisi anu dirarancang, teras konci.

Méja IGT Multifungsi (3)
Méja IGT Multifungsi (4)

Dua sisi dewan desktop bisa dipindahkeun, sarta desktop nu bisa diperpanjang ku gerak dina waktos anu sareng, nu bisa ningkatkeun spasi desktop ku 60%.Anjeun tiasa nempatkeun hiji kompor IGT 2-Unit nurutkeun preferensi Anjeun.Pikeun kompor inlaid, Anjeun mimitina kudu masang strips insulasi panas alloy aluminium dina dua sisi dewan awi ulah ngaduruk awi.

Suku méja tiasa narilep, sareng kantong luar dikonpigurasi pikeun neundeun

igt (1)
igt (2)
Méja IGT Multifungsi (5)
Méja IGT Multifungsi (6)

Ukuran produk

Méja IGT Multifungsi (7)
Méja IGT Multifungsi (8)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube