Korsi Aluminium Nyaman Areffa - Desain Lega pikeun Kanyamanan anu Teu Aya Tandingan

Katerangan pondok:

Salah sahiji fitur standout tina korsi ieu pigura na kandel.Urang terang yén stabilitas penting pisan dina tempat duduk, janten kami nguatkeun pigura korsi pikeun nyayogikeun pondasi anu padet.Anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi tipping - calik deui, santai sareng gaduh katenangan pikiran.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

pedaran produk

Korsi anu dirancang sacara ergonomis ieu nyayogikeun kanyamanan sareng dukungan anu langkung saé.Desain melengkung bisa hadé cocog kurva balik, éféktif ngurangan tekanan balik sarta ngaronjatkeun sikep diuk.Sandaran anu ngalegaan ogé tiasa nyayogikeun daérah dukungan anu langkung ageung, ngajantenkeun sikep linggih langkung stabil sareng nyaman.Desain korsi ieu memang bisa megatkeun shackles tina korsi lempeng tradisional jeung mawa pamaké pangalaman hadé.

Areffa 72BD (1)

kauntungan produk

Areffa 72BD (2)

Korsi ieu didamel tina lawon 1680D anu kandel, anu gaduh résistansi ngagem sareng résistansi cimata.Ketebalan lawon anu sedeng, anu moal ngajantenkeun jalma-jalma kaseueuran sareng masihan rarasaan linggih anu nyaman.lawon ogé tahan maké, nu bisa ngajamin yén éta moal ruksak sanggeus pamakéan jangka panjang.

Pigura korsi ieu dijieunna tina bahan alloy aluminium kualitas luhur, nu éféktif bisa nyegah korosi sanggeus perlakuan oksidasi teuas.

Strukturna dirarancang salaku rak tampilan skala ageung ngawangun X, anu ngagaduhan ciri beban-bearing stabil sareng pencegahan rollover, anu ngajantenkeun jalma raos pinuh kaamanan.

Bagian link dijieunna tina hardware stainless steel, sarta beungeut dioksidasi, nu éféktif bisa nyegah lumangsungna masalah karat.

Rarancang sareng pilihan bahan ngajantenkeun pigura korsi awét, tahan korosi, sareng tiasa dianggo kanggo lami tanpa kaleungitan fungsi sareng kageulisan.

Areffa 72BD (3)
Areffa 72BD (4)

The armrests tina korsi dijieunna tina awi alam, nu boga ciri karasa tinggi jeung kakuatan alus.

The tabletop tina armrest korsi dirancang dina warna awi aslina tanpa perlakuan kaleuleuwihan, nahan warna alam jeung tékstur awi, sarta beungeutna lemes sareng nyaman.Awi sorangan boga warna haneut, nu brings rarasaan alam tur haneut pikeun jalma.Pola slub ogé jelas pisan sareng nambihan tékstur sareng kaéndahan kana korsi.

Desain melengkung tina armrest korsi bisa hadé akur jeung sikep gantung alam tina panangan manusa, sahingga leuwih nyaman jeung reureuh pikeun pamaké diuk dina korsi.

Awi ogé gaduh sipat anti mildew, anu sacara efektif tiasa ngajamin kualitas sareng umur jasa korsi korsi.

Mats non-slip kualitas luhur: pangaruh anti dieunakeun alus teuing, awét sarta ngagem-tahan, kalawan pangaruh cushioning, nyadiakeun stabilitas tambahan, awét sarta teu gampang deform, bisa adaptasi jeung floors béda, kayaning floors kai, ubin, karpét, jeung sajabana, pikeun mastikeun korsi Tetep pageuh dina tempatna.

Areffa 72BD (5)

Naha Milih Kami

produk pisan merenah tur praktis.Ngan butuh 3 detik pikeun muka sareng ngalipet.Éta dilengkepan kantong luar 300D anu wijaksana, anu tiasa ngajagi barang anjeun tina karusakan sareng gampang dibawa tanpa tekanan.Naha anjeun iinditan atanapi dianggo sapopoé, produk ieu bakal ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung nyaman.

Areffa 72BD (6)

Ukuran produk dimekarkeun

Areffa 72BD (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube