Areffa Premium Folding Beach Kursi- lightweight, awét sarta nyaman

Katerangan pondok:

Korsi pantai lipat premium anu ngarobih deui pangalaman pantai urang, naha anjeun resep pantai, sunbather kasual atanapi pencinta alam, korsi ieu kedah-kudu, énténg, awét sareng nyaman pisan, sampurna pikeun sadaya pendamping kagiatan luar.

 

Rojongan: distribusi, borongan, proofing

Rojongan: OEM, ODM

Desain gratis, garansi 10 taun

Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.


Rincian produk

Tag produk

pedaran produk

Korsi henteu ngan ukur nyumponan sarat desain ergonomis, tapi ogé nyayogikeun pungkur anu teu terbatas sareng pangalaman sedentary, ngamungkinkeun anjeun sacara alami ngaleupaskeun tekanan dina awak anjeun.

Kurva rojongan lumbar na conforms kana kurva cangkéng, nu bisa masihan cangkéng rojongan cukup tur rélaxasi, sarta ngurangan ngarareunah tina cangkéng.

The backrest tina korsi dirancang pikeun jadi nyaman jeung teu restrictive.Eta nyadiakeun rojongan lemes acan teguh pikeun korsi nyaman.Naha anjeun damel, diajar atanapi istirahat, anjeun tiasa nampi dukungan anu nyaman sareng ngirangan kacapean taktak sareng tonggong.

Korsi ogé gaduh kanyamanan anu saé, sanaos anjeun kedah calik dina korsi kanggo waktos anu lami, anjeun bakal tetep betah sareng santai tanpa ngarasa capé.

Korsi dirancang pikeun ngadistribusikaeun beurat awak, ngirangan beban dina bagian individu.

Areffa LV-091 (1)

fitur produk

Kain 1680D anu kandel pilih ieu ngagaduhan fitur-fitur ieu:

Warna lemes:
Lawonna beunghar ku warna, henteu ngagurilap teuing, sareng tiasa masihan rarasaan anu haneut sareng nyaman.

Kandel tapi henteu kandel:
Hatur nuhun kana prosés thickening tina lawon, éta bisa nyadiakeun kahaneutan hadé tanpa nyieun jalma ngarasa stuffy.

Sentuhan lembut:
Tékstur lawon lemes pisan, masihan jalma sentuhan anu nyaman, anu tiasa nyumponan kabutuhan jalma pikeun dianggo.
Tahan ngagem sareng tahan cimata: Kusabab lawonna didamel tina serat 1680D dénsitas tinggi, éta gaduh kinerja tahan tahan sareng tahan cimata, sareng tiasa langkung awét dina panggunaan sapopoé.

Areffa LV-091 (2)

Non-runtuh:
Ngajaga bentukna stabil sarta moal cacad atawa rubuh alatan pamakéan jangka panjang.Hal ieu ngamungkinkeun lawon nyadiakeun rojongan hadé tur kanyamanan, sahingga jalma ngarasa leuwih nyaman jeung rileks bari maké éta.
(Tip beberesih: Upami lawon korsi diwarnaan ku leutak atanapi noda minyak anu sanés, éta tiasa éncér ku cai bersih atanapi deterjen rumah tangga, teras usap lembut kalayan lawon anu lembut, sareng disimpen saatos garing.)

alloy aluminium kualitas luhur

Perlakuan oksidasi anodik teuas:
Ngaliwatan métode perlakuan ieu, lapisan pilem aluminium oksida kabentuk dina beungeut alloy aluminium, nu ngaronjatkeun karasa beungeut jeung ngagem lalawanan.

Éndah sareng sederhana:
Bahan alloy aluminium boga rupa-rupa textures jeung desain penampilan, nu bisa minuhan kaperluan estetika konsumén béda.

Awét sareng teu luntur:
Aluminium alloy boga résistansi korosi alus, teu gampang eroded ku lingkungan éksternal, moal luntur, sarta bakal tetep caang sakumaha anyar pikeun lila.

Areffa LV-091 (3)

Anti korosi sareng anti karat:
alloy aluminium boga kinerja anti oksidasi tinggi, sarta teu gampang karat na corrode.
Alloy aluminium kualitas luhur anu dipilih tiasa nyumponan kabutuhan masarakat pikeun produk kualitas luhur, umur panjang.

(Tips pikeun pangropéa: Upami pipana diwarnaan ku leutak atanapi minyak anu sanés, éta tiasa éncér ku cai atanapi deterjen rumah tangga, teras diusap ku lawon katun. Hindarkeun paparan anu berkepanjangan ka panonpoé sareng hujan, teras simpen sacara teratur.)

Naha Milih Kami

1. Desain ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nempatkeun leungeun maranéhna sacara alami dina armrests nalika diuk dina korsi, nyadiakeun kanyamanan hadé tur rojongan.

Kai awi geus diolah ku prosés husus pikeun ngaronjatkeun daya tahan maké na, sahingga leuwih awét sarta kirang rawan maké jeung cimata.

Awi diolah kalayan perlakuan anti mildew pikeun nolak tumuwuhna kapang dina lingkungan lembab, ngajaga korsi garing sarta beresih.

Lemes jeung lemes finish ngajadikeun awi ngarasa leuwih alus sarta leuwih pikaresepeun pikeun touch, bari ogé nambahkeun kana estetika produk.

The armrests awi dirancang pikeun nyocogkeun tujuan korsi urang nyadiakeun kanyamanan sarta durability bari ogé fokus dina panyalindungan jeung éstétika bahan.

Areffa LV-091 (4)

2.Choose hardware stainless steel pikeun sambungan korsi
Stainless steel boga ciri résistansi korosi jeung résistansi oksidasi, anu sacara efektif tiasa nyegah korosi sareng karat tina tautan korsi.

Hardware stainless steel dioksidasi ningkatkeun daya tahan sareng éstétikana, ngajantenkeun tautan korsi langkung awét sareng awét, ngajamin kualitas sareng umur panjang tautan korsi.

Ukuran produk

Areffa LV-091 (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube